HABERLER

Fissler için Superbrands® (Süper Markalar) Ödülü

Fissler için Superbrands® (Süper Markalar) Ödülü

Fissler için Superbrands® (Süper Markalar) Ödülü

Bağımsız bir uluslararası kuruluş olan Superbrands®, on yılı aşkın süredir 40’dan fazla ülkede dünyanın en güçlü ürünlerini ve kurumsal markalarını onore etmekte.

Bu ödülü kazanan markalar, ticari istikrar yakalamış ve uzun yıllar ve hatta yüzyıllar boyunca müşterileri arasında olumlu bir intiba yaratmış markalardır.

Bu ödülün değerlendirme sürecine sadece, başlangıçta yapılan bir ön elemede “çok iyi” olarak değerlendirilmiş olan firmalar ve ürünler katılabilmekte. Yapılan yaklaşık 1,000 başvuru arasından sadece 100 tanesinin projeye katılmasına izin verilmekte. Bu sayede her ülkeden sadece gerçek anlamda öne çıkan markalar göz önünde bulundurulmakta. Pazarlama ve medya dünyasının önde gelen temsilcilerinin meydana getirdiği seçkin jüri en iyi ve en güçlü Alman markalarına “Superbrands Germany” ünvanını bahşetmekte.


Superbrands Germany ödülleri Düsseldorf’ta bulunan "Theater der Träume"da düzenlenen bir gala resepsiyonu ile sahiplerini buldu ve bu yılın süper markalarından birisi Fissler seçildi!

Bu ödül bize, firmanın uzun geçmişi boyunca ve uzun süren geleneği ile uyumlu olarak, her zaman doğru standartları uyguladığını kanıtlamaktadır. Fissler, geçen yıllar boyunca yüksek Alman kalite standartlarına bağlı kalmış ve müşteri ihtiyaçlarını her zaman ön planda tutmuştur. Marka bilinirliği ise bizim haklı olduğumuzu ortaya koymuştur: bugün Alman nüfusunun %90’ı Fissler markasını bilmektedir.